- 64 % na celostno bioresonančno diagnostiko - holistični pregled, testiranje (hrana, bakterije, virusi, strupi, težke kovine, glivice, plesni, 5. elementov kitajske medicine ter merjenje energije in razstrupljevalna terapija) v SOULucija, holistična energetska ordinacija!

Pozdravite ali omilite simptome alergijskih stanj in se pripravite na zimo.

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
85,00 €
-64%
Prihranek:
55,10 €
 
 

Z BIORESONANCO ZDRAVI V JESEN IN ZIMO – TESTIRAJTE se s pomočjo bioresonančne diagnostike, da boste vedeli, kaj vaše telo najbolj obremenjuje.

Letošnje poletje je poskrbelo za obilico vlage, kar se že kaže v številnih patogenih mikroorganizmih v tem času. Zato je zelo pomembno, da že danes poskrbite za dvig imunskega sistema, da vas bakterije, virusi, glive, plesni, … ne bodo spravili iz zdravega ravnotežja.

Če imate npr. v vašem telesu nakopičenih preveč strupov, bo vaša limfa delovala počasneje, strupi se bodo prepočasi izločali  iz telesa, kar bo lahko še dodatno obremenjevalo jetra, ledvica, prebavo in nasploh celoten organizem. Prav tako različna stanja alergij še zmanjšujejo odpornost. Ob srečanju s patogenimi bakterijami in virusi se telo navadno odzove tako, da zbolimo. Obramba oz. imunski sistem sta načeta, imamo manj energije in pogosto se zgodi, da ko prebolimo eno tegobo, se že pojavi kaj drugega in spet za nekaj časa pristanemo v postelji.

Zato so vam v SOULuciji pripravili ugodno ponudbo celostne bioresonančne diagnostike, s katerim ugotovijo, kaj vašemu telesu škoduje, koliko bremena raznih strupov nosite v sebi, kako so pretočne vaše energetske poti ali meridiani, ali so in kje morebitna odstopanja na organih in na kakšen način se je najbolje prehranjevati, rekreirati in opraviti tudi morebitne nadaljnje bioresonančne terapije.

Vedite, da kakor boste poskrbeli za svoje zdravje jeseni, takšno zimo boste imeli.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

TKM tretma: aurikuloterapija in diagnostični pregled

TKM obravnava bolnika celostno, upoštevajoč fizične, čustvene in energetske vidike njihovega zdravja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Glowing Skin Hydrafacial tretma za sijočo kožo (75 min)

Vaša koža bo videti bolj sijoča, čista in mlajša!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Inovativni tretma oblikovanja telesa s kombinacijo ultrazvoka RDT® tehnologije!

Zelo učinkovito in varno oblikovanje telesa!